Nieuwsbrief September

De lessen zijn weer gestart:
De eerste lessen zitten er al weer op na een maand lang gesloten te zijn. Wij hebben in deze maand niet alleen vakantie gevierd maar hebben ook nog demo’s en een gezellige hondendag georganiseerd op een camping.
Het team van De Gezellige Huishond wenst iedereen weer een leuke en leerzame training tijd.

Activiteiten:
Zaterdag 12 juli hebben we weer een leuke les bij Dierenkliniek Tiel-Drumpt gehad.
Dit was weer een leuke en interessante ochtend voor iedereen die mee was. Wij willen daarom dan ook Aragon en Sanne Kramer weer hartelijk danken voor hun inzet. De foto’s van deze gezellige ochtend zijn binnenkort te zien op onze site www.degezelligehuishond.nl

Maandag 1 september 2014 was er een feestje bij De Gezellige Huishond, we bestonden precies 1 jaar. Wij kijken terug op een erg succesvol jaar waarin we begonnen met twee groepen en we zitten nu op 13 groepen met verschillende gehoorzaamheid niveaus, puppy’s, behendigheid, canicross en wedstrijd trainingen. Ook ons instructie team is uitgebreid van twee instructie leden naar zeven, om zo iedereen de juiste aandacht te geven en de groepen lekker klein te houden.

Honden Wandel Weekend:
Tijdens het evenement zijn er verschillende foto’s gemaakt tijdens de wandelingen en op het terrein deze zijn terug te vinden via onze site op https://www.degezelligehuishond.nl/fotos
We kregen al vele vragen of de datum voor 2015 al bekend was, en deze is bekend. Het Honden Wandel Weekend 2015 zal zijn op 12, 13 en 14 juni 2015. Zet deze datum vast in uw agenda

Sponsoren:
Vanaf 1 maart hebben we in samenwerking met de dierenspeciaalzaken Diervoeders W.vd Heuvel, Pets Place en Dierenspeciaalzaak Discus De Oude Haven een pasje voor al onze cursisten. Hiermee krijgt men 10% korting op PRINS voeding en 5% korting op één product naar keuze elke keer als u deze dierenspeciaalzaken bezoekt. Heeft u deze pas nog niet dan kunt u deze bij Riny van Bekkum afhalen. In overleg met deze dierenspeciaalzaken hebben we afgesproken dat ze vanaf heden elke 3e maandag van de maand tussen 19.00-20.30 uur op onze trainingslocatie aanwezig zijn. Iedereen kan hier dan gemakkelijk hun voer ophalen, en hoef je niet meer apart naar de winkel om met deze zakken voer te sjouwen. De eerste keer was een groot succes en daarom zal de volgende kofferbak verkoop zij op maandagavond 15 september 2014.

Wedstrijdcommissie:
Zondag 21 september heeft onze wedstrijdploeg voor de derde keer een 4 steden gehoorzaamheidswedstrijd, deze is nu op onze eigen trainingslocatie. Als u onze lopers aan wil komen moedigen of een keer wil zien hoe dat gaat op zo’n wedstrijd dan bent u van harte welkom tussen 9.00 en 15.00 uur. Wij wensen onze lopers heel veel succes de 21e september.

Cursuspakket:
De gezellige huishond heeft hun cursus pakket uitgebreid met behendigheid op maandagavond en zaterdag. Er zijn nu 3 groepen gestart 2 beginnersgroepen en 1 groep gevorderde. Ook krijgen we veel leuke reacties op onze lessen met de kinderen erbij. Wij zijn ook van mening dat kinderen bij de training betrokken moeten worden, want ook zij moeten om leren gaan met jullie leuke viervoeter.

PR:
Omdat we nu 1 jaar bestaan hebben we besloten voor alle instructie leden en vrijwilligers polo’s aan te schaffen met ons logo op de rug. Deze logo’s zijn verzorgd door Borduurstudio Stitch Art, welke wij dan ook hartelijk willen bedanken voor hun mooie werk. Voor meer informatie over onze nieuwe sponsor Stitch Art verwijzen wij u naar onze site, waar ze tussen de sponsoren staan.

×