Nieuwsbrief september 2016

Onze vakantie is weer voorbij en we gaan weer beginnen met de lessen vanaf zaterdag 3 september.

Nieuw instructie lid:
Vanaf 1 september hebben we ons team uitgebreid met een nieuwe stagiaire Melinda van der Lee.
Op onze site stelt zij zich graag voor https://www.degezelligehuishond.nl/melinda

Kofferbak verkoop:
Elke 3e maandag van de maand waren de dierenspeciaalzaken aanwezig voor de kofferbakverkoop van Prins voer.
De meeste cursisten vinden het makkelijker om het voer in de winkel te halen, omdat men daar toch moest zijn voor de andere dierenbenodigdheden. Dit hebben wij met de dierenspeciaalzaken Diervoeders W.vd Heuvel, Pets Place en Dierenspeciaalzaak Discus De Oude Haven besproken en samen besloten om de kofferbakprijzen voor onze cursisten in de winkel te handhaven op vertoon van de DGH kortingspas. Behalve Prins dierenvoeding zijn er ook andere producten in het kofferbak assortiment opgenomen tegen speciale actieprijzen. Deze producten liggen bij Diervoeders W. vd Heuvel op voorraad in de winkels. De kofferbakprijzen en andere producten vindt u in de bijlage.
De nieuwe kortingspas is tijdens de lessen uitgedeeld, als u deze nog niet heeft ontvangen kunt u deze bij uw instructeur ophalen.

PR:
Voor iedereen is er thee en koffie in de tent aanwezig. Dit mag u zelf pakken voor of na de les. Er staat ook een vuilnisbak welke gebruikt kan worden voor het afval van theezakjes etc.
Voor hondenpoepzakjes staan er twee vuilnisbakken buiten de tent.

Wedstrijdcommissie:
Zondag 25 september heeft ons wedstrijdteam een gehoorzaamheid wedstrijd op eigen terrein. Komen jullie ons team aanmoedigen? De wedstrijd is van 09.00 uur tot ca. 15.00 uur. Heeft u ook wedstrijdambitie en lijkt het u leuk om met uw hond gehoorzaamheidswedstrijden te lopen dan kunt u informatie aanvragen en/of aanmelden bij Mirella van Bekkum: mirella@degezelligehuishond.nl

Algemene mededeling:
In de vakantie periode hebben we niet stil gezeten. We hebben een gezellige honden speeldag georganiseerd op camping De Vergarde, maar ook zijn we druk geweest op ons eigen terrein. De tent is opnieuw gezet en ingedeeld. Ook is er een rokersruimte gemaakt. Nu we deze ruimte hebben is het voor de veiligheid van de hondjes verboden om op het veld te roken. In de rokersruimte staat een grote asbak voor de sigaretten.
Ook zijn we druk bezig met nieuwe en vernieuwde lessen hierover zal in de volgende nieuwsbrief meer verteld worden.
Ook zijn het aantal behendigheidslessen uitgebreid, er is op maandagavond een groep bijgekomen om 20.30 uur. Kom hier gerust een keer kijken en meedoen.
Zondag 4 september zullen wij ook meelopen in een wandeling over de dijken vanaf camping Zennewijnen. Wij verzamelen hier om 10.00 uur, lopen jullie ook gezellig mee? Er zijn diverse routes welke gelopen kunnen worden.

Met vriendelijke groet,
Het team van De Gezellige Huishond
www.degezelligehuishond.nl

×