Nieuwsbrief oktober 2016

Nieuwe cursus:
Vanaf zondag 2 oktober zijn we gestart met een nieuwe cursus. Na de leuke workshop dogfrisbee hebben we besloten om hier een cursus in te gaan geven. Deze cursus bestaat uit twee onderdelen: de ene week train je samen met je hond op zondag, en de andere week wordt er getraind in gooitechniek op zaterdagmiddag. De trainingstijden zijn op zondag van 14.00-17.00 uur en op zaterdag van 14.00-15.30 uur. Deze cursus wordt in samenwerking gedaan met Dazzling Disc Dogs.

Kofferbak verkoop:
Elke 3e maandag van de maand waren de dierenspeciaalzaken aanwezig voor de kofferbakverkoop van Prins voer. De meeste cursisten vinden het makkelijker om het voer in de winkel te halen, omdat men daar toch moest zijn voor de andere dierenbenodigdheden. Dit hebben wij met de dierenspeciaalzaken Diervoeders W.vd Heuvel, Pets Place en Discus De Oude Haven besproken en samen besloten om de kofferbakprijzen voor onze cursisten in de winkel te handhaven op vertoon van de DGH kortingspas. Behalve Prins dierenvoeding zijn er ook andere producten in het kofferbak assortiment opgenomen tegen speciale actieprijzen. Deze producten liggen bij Diervoeders W. vd Heuvel en Pets Place op voorraad in de winkels. De kofferbakprijzen en andere producten vindt u in de bijlage. Heeft u nog geen kortingspas dan kunt u deze bij uw instructeur ophalen.

PR:
Voor iedereen is er thee en koffie in de tent aanwezig. Dit mag u zelf pakken voor of na de les. Er staat ook een vuilnisbak welke gebruikt kan worden voor het afval van theezakjes etc.
Voor hondenpoepzakjes staan er twee vuilnisbakken buiten de tent.
Vanaf september hebben ook een nieuwe sponsor mogen ontvangen “Jaco van Utrecht Installatiewerken”. Voor een compleet overzicht van de bedrijven welke De Gezellige Huishond een warm hart toedragen verwijs ik u naar onze site.

Wedstrijdcommissie:
Zondag 25 september heeft ons wedstrijdteam een gehoorzaamheid wedstrijd gelopen op eigen terrein. Hierbij zijn weer mooie resultaten behaald! Op onze facebookpagina staat een leuk impressiefilmpje van die dag. Op zondag 6 november zal de laatste wedstrijd van dit seizoen plaats vinden bij KC de Kempen in Geldrop. Heeft u ook wedstrijdambitie en lijkt het u leuk om met uw hond gehoorzaamheidswedstrijden te lopen dan kunt u informatie aanvragen en/of aanmelden bij Mirella van Bekkum: mirella@degezelligehuishond.nl of kom een keer kijken op donderdagavond dan trainen wij vanaf 20.00u op onze trainingslocatie.

Activiteiten:
Zondag 23 oktober willen we een gezellige herfstwandeling gaan maken. Ook zullen we het activiteitenjaar weer gezellig afsluiten met een snert wandeling op zondag 18 december. De locaties van deze wandelingen zullen binnenkort bekend gemaakt worden. Heeft u ideeën of leuke locaties om met je hond te wandelen dan horen wij dit graag. Deze kunt u doorgeven aan mirella@degezelligehuishond.nl . Wandelingen welke wij organiseren zijn voor iedereen, dus kom gezellig meewandelen met je vrienden en familie.

Algemene mededeling:
Vanaf september 2016 hebben wij de erkenning gekregen als erkend leerbedrijf voor beroepsonderwijs. Met deze erkenning kunnen we MBO 4 leerlingen op weg helpen naar een baan.
https://www.degezelligehuishond.nl/wp-content/uploads/2016/09/sbb-certificaat-erkend-leerbedrijf.pdf

Met vriendelijke groet,
Het team van De Gezellige Huishond
www.degezelligehuishond.nl

×