Nieuwsbrief Maart

Nieuwsbrief maart

Woendagavond 6 maart hebben we een gezellige party gehad met de dierenspeciaalzaken Diervoeders W.vd Heuvel, Pets Place en Dierenspeciaalzaak De Oude Haven. Deze party was bedoeld om mensen kennis te laten maken met de eigenaren van deze dierenspeciaalzaken, en om alle vragen betreffende artikelen welke er verkocht worden in deze zaken te beantwoorden. Ingrid van dierenspeciaalzaak De Oude Haven opende de avond met uitleg over diverse spellen voor de hond, John van Pets Place vertelde alles over vlooien en teken bestrijding en Wim van Diervoeders W. vd Heuvel vertelde over hoe belangrijk het is dat uw hond regelmatig ontwormd word. De avond werd afgesloten met een vragenrondje waar iedereen zijn vragen kon stellen, hier werd goed gebruik van gemaakt. Iedereen kreeg ook de nodige informatie mee naar huis om de besproken dingen nog eens even rustig door te lezen. Wij willen de dierenspeciaalzaken dan ook erg bedanken voor hun inzet.

Honden Wandel Weekend:

De voorbereidingen zijn in volle gang voor dit leuke en gezellige evenement. We hebben inmiddels contact gehad met de meest bekende persoon van de Betuwe “FLIPJE”, Hij wilde graag ons evenement komen openen op vrijdagavond om 19.00 uur. Ook zal hij op zaterdagmiddag aanwezig zijn van 15.00- 17.00 uur om met iedereen op de foto te kunnen als men dat wil. We zijn ook druk bezig om op de zaterdagmiddag verschillende leuke activiteiten naast de wandeling te organiseren. We zullen u in elke nieuwsbrief op de hoogte houden van de vorderingen. Iedereen die één of meerdere honden heeft kan aan dit evenement deelnemen, samen met familie, vrienden, buren en kennissen. Er kan gekozen worden uit 3 afstanden; ongeveer 2,5 km, 5 km of 10 km.

Het evenement vindt plaats op vrijdagavond 20, zaterdag- en zondagmiddag 21 en 22 juni 2014.
Natuurlijk is er ook een gezellige BBQ (optioneel) op zaterdagavond vanaf 19.00 uur, die zal overgaan in een gezellige feestavond met muziek.

Voor de laatste updates verwijs ik u naar onze facebook pagina, voor meer informatie kijk dan op onze website www.degezelligehuishond.nl/hww-2014

Sponsoren:

Vanaf 1 maart hebben we in samenwerking met de dierenspeciaalzaken Diervoeders W.vd Heuvel, Pets Place en Dierenspeciaalzaak De Oude Haven een pasje voor al onze cursisten. Hiermee krijgt men 10% korting op PRINS voeding en 5% korting op één product naar keuze elke keer als u deze dierenspeciaalzaken bezoekt. Heeft u deze pas nog niet dan kunt u deze bij Riny van Bekkum afhalen.

Wedstrijdcommissie:

Zondag 30 maart gaat onze wedstrijdploeg voor de eerste keer strijden tijdens een 4 steden gehoorzaamheidswedstrijd. Wij wensen hun veel succes en we gaan er een leuke en gezellige dag van maken.

De Gezellige Huishond Moleneind 11
4013 NE Kapel-Avezaath Tel.nr. 06-40199886

Cursuspakket:

De gezellige huishond wil hun cursuspakket uit gaan breiden met behendigheid. Momenteel zijn we druk bezig met de aanschaf voor de attributen hiervoor. Wij hopen u snel mede te kunnen delen wanneer we daarmee gaan starten en op welke dagen.

PR:

Zondag 6 april is er weer een gezellige dag georganiseerd door Tiel Pakt Uit, waar wij ook voor zijn gevraagd om erbij aanwezig te kunnen zijn. Natuurlijk willen we dat graag en zullen daarom in de waterstraat staan met een kraampje. Wij zullen hier laten zien wat we allemaal doen bij DGH. Wij hopen u ook te mogen verwelkomen bij onze kraam op deze gezellige dag waarbij ook alle winkels open zullen zijn.

×