Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief Maart

Activiteiten:
Dit jaar hebben wij weer verschillende activiteiten op de planning staan waaronder wandelingen, zwemmen en een spelletjesdag. De eerste activiteit staat gepland op zondag 10 april. Zet deze datum vast in je agenda. Nadere info hierover volgt nog.

Kofferbak verkoop:
Elke 3e maandag van de maand waren de dierenspeciaalzaken aanwezig voor de kofferbakverkoop van Prins voer.
De meeste cursisten vinden het makkelijker om het voer in de winkel te halen, omdat men daar toch moest zijn voor de andere dierenbenodigdheden. Dit hebben wij met de dierenspeciaalzaken Diervoeders W.vd Heuvel, Pets Place en Dierenspeciaalzaak Discus De Oude Haven besproken en samen besloten om de kofferbakprijzen voor onze cursisten in de winkel te handhaven op vertoon van de DGH kortingspas. Behalve Prins dierenvoeding zijn er ook andere producten in het kofferbak assortiment opgenomen tegen speciale actieprijzen.
De nieuwe kortingspas is tijdens de lessen uitgedeeld, als u deze nog niet heeft ontvangen kunt u deze bij uw instructeur ophalen.
Dit zijn de kofferbakprijzen en de andere acties voor deze maand.

1 grote zak Prins standaard 20 kg
Advies verkoopprijs € 54,80
Actieprijs € 40,00

1 grote zak Prins super 20 kg
Advies verkoopprijs € 58,60
Actieprijs € 45,00

1 grote zak Prins Lam 15 kg
Advies verkoopprijs € 49,95
Actieprijs € 40,00

Varkensoren
5 stuks verkoopprijs € 6,35
Actieprijs € 3,99

Runderhart trainers
Verkoopprijs € 2,50
Actieprijs € 1,99

Prins training worst
Verkoopprijs € 2,29
Actieprijs € 1,80

Kauwknoop vleesbot 20 cm
3 stuks € 8,99

PR:
Vanaf maart zal er voor iedereen thee en koffie in de tent aanwezig zijn. Dit mag u zelf pakken voor of na de les. Er staat ook een vuilnisbak welke gebruikt kan worden voor het afval van zakjes etc.

Honden Wandel Weekend:
De voorbereiding voor het Honden Wandel Weekend zijn weer van start gegaan. Dit jaar zal het Honden Wandel Weekend op 10, 11 en 12 juni zijn. Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates wordt dan vrienden met ons op facebook:
https://www.facebook.com/Hondenwandelweekend

Wedstrijdcommissie:
Ook voor 2016 zijn we weer aan het trainen met onze wedstrijdgroep. Inmiddels zijn er ook verschillende nieuwe lopers bij gekomen wij wensen hun dan ook een zeer leuk en leerzame wedstrijd seizoen. Heeft u ook wedstrijdambitie en lijkt het u leuk om met uw hond gehoorzaamheidswedstrijden te lopen dan kunt u informatie aanvragen en/of aanmelden bij Mirella van Bekkum: mirella@degezelligehuishond.nl

Instructie nieuws:
Om ons instructie team op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op trainingsgebied, worden er regelmatig cursussen en workshops gevolgd. Donderdag 31 maart hebben we ook weer een interessante workshop welke wordt gegeven door gedragsdeskundige Arvid van Putten.

Wij feliciteren Regina van Utrecht met het behalen van haar diploma bij het edupet opleidingscentrum.

Om te kunnen trainen met kleine groepen heb je ook verschillende instructie leden nodig. Op dit moment loopt Betsie Heikoop ook mee om ons team te komen versterken. Zij heeft haar instructie opleiding gevolgd bij Martin Gaus en wil graag haar kennis met jullie delen. Wij wensen haar veel plezier bij DGH.

Algemene mededeling:
Door het tentfeest op oudjaarsnacht en de vele regen heeft ons lage training veld een hoop schade opgelopen, daarom zullen wij de komende tijd op het hoge veld trainen. Wij gaan proberen om het lage training veld zo snel mogelijk weer zo te krijgen dat we daar ook weer kunnen trainen. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Het team van De Gezellige Huishond
www.degezelligehuishond.nl

×