Nieuwsbrief Maart 2015

Nieuwsbrief maart

Activiteiten:
Zondag 15 maart hebben we weer onze tweede wandeling voor 2015 gepland staan. Deze keer gaan we naar het losloopgebied Loonse/Drunense duinen. We vertrekken weer om 10.00 uur vanaf onze trainingslocatie aan het moleneind 11 in Kapel Avezaath. Heb je vrienden met een hond vraag ze gerust mee. Vooraf wel graag opgeven via mirella@degezelligehuishond.nl of aan je instructeur na de les. Van te voren weten we graag hoeveel personen en honden er mee gaan en uw telefoonnummer voor het geval er een wijziging plaats vind. Wij kijken weer uit naar een gezellige wandeling voor iedereen.

Sponsoren:
Vanaf 1 maart 2014 hebben we in samenwerking met de dierenspeciaalzaken Diervoeders W.vd Heuvel, Pets Place en Dierenspeciaalzaak Discus De Oude Haven een pasje voor al onze cursisten. Hiermee krijgt men 10% korting op PRINS voeding en 5% korting op één product naar keuze elke keer als u deze dierenspeciaalzaken bezoekt. Heeft u de nieuwe pas voor 2015 nog niet dan kunt u deze bij Riny of Mirella van Bekkum afhalen. In overleg met deze dierenspeciaalzaken hebben we afgesproken dat ze elke 3e maandag van de maand tussen 19.00-20.30 uur op onze trainingslocatie aanwezig zijn. Iedereen kan hier dan gemakkelijk hun voer ophalen, en hoef je niet meer apart naar de winkel om met deze zakken voer te sjouwen. De drie dierenspeciaalzaken hebben in samenwerking met Prins een grootverpakking ontwikkeld speciaal voor de verkoop bij hondenscholen. De volgende kofferbak verkoop is op maandagavond 16 maart 2015.

Honden Wandel Weekend:
Onze 2e Honden Wandel Weekend is alweer druk in de voorbereiding. Dit jaar zal het leukste honden wandel evenement op 12, 13 en 14 juni zijn. We zijn druk bezig met sponsoren werven en het ontwerpen van de posters. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen “like” dan de facebook pagina van het Honden Wandel Weekend https://www.facebook.com/pages/Honden-Wandel-Weekend/638858886163809
De inschrijvingen zijn al gestart, dus wil je mee lopen schrijf je dan in via de site https://www.degezelligehuishond.nl/hww-2015/ De afstanden die gelopen kunnen worden zijn 2,5 – 5 en 10km per dag. Om een idee te krijgen hoe zo’n weekend gaat kijk dan naar de foto’s van het honden wandel weekend in 2014 op onze site. Wij zullen in elke nieuwsbrief de laatste nieuwtjes mede delen.

Wedstrijdcommissie:
De trainingen op wedstrijd niveau zijn ook weer gestart. Ons team heeft de eerste wedstrijd 12 april aanstaande op het terrein van KC De Kempen. Wij wensen iedereen uit om ons team weer een mooi en sportief wedstrijd seizoen. Ook zijn wij op zoek naar mensen met wedstrijdambitie. Lijkt het je leuk om met je hond gehoorzaamheidswedstrijden te lopen dan kun je informatie aanvragen en/of aanmelden bij Mirella van Bekkum.

Met vriendelijke groet,
Het team van De Gezellige Huishond
www.degezelligehuishond.nl

×