Nieuwsbrief maand april 2015

Nieuwsbrief april
Activiteiten:
Zondag 15 maart hadden we weer onze tweede wandeling voor 2015 gepland staan. Dit keer zijn we naar het losloopgebied Loonse/Drunense duinen geweest. Het was een mooie opkomst en het was een wandeling met veel plezier. De wandel route liep door het bos en tijdens het wandelen konden de waterliefhebbers een duik nemen in het water. De foto’s zullen binnenkort op de website komen.

Sponsoren:
Vanaf 1 maart 2014 hebben we in samenwerking met de dierenspeciaalzaken; Diervoeders W.vd Heuvel, Pets Place en Dierenspeciaalzaak Discus De Oude Haven een pasje voor al onze cursisten. Hiermee krijgen de cursisten 10% korting op PRINS voeding en 5% korting op een product naar keuze bij elke bezoek aan deze dierenspeciaalzaken. Heeft u de kortingspas van 2015 nog niet? Vraag de pas aan bij Riny of Mirella.

Kofferbak verkoop:
Elke 3e maandag van de maand zijn de dierenspeciaalzaken aanwezig tussen 19:00 uur en 20:30 uur.
Iedereen kan hier dan gemakkelijk hun voer ophalen zo hoef je niet meer apart naar de winkel om de voerzakken te kopen. De dierenspeciaalzaken hebben in samenwerking met Prins een grootverpakking ontwikkeld. Speciaal voor de verkoop bij hondenscholen. De volgende kofferbak verkoop is op maandagavond 20 april 2015. Deze avond zullen ze ook speciale training voertjes als actie hebben. Deze kunnen goed gebruikt worden tijdens de trainingen als beloning of als lekkernij.

Honden Wandel Weekend:
De voorbereiding voor het Honden Wandel Weekend zijn weer van start gegaan. Dit jaar zal het Honden Wandel Weekend op 12, 13 en 14 juni zijn. Wij zijn op zoek naar sponsoren die ons een warm hart willen toe dragen. Weet u iemand of bent u zelf iemand die ons wilt sponsoren? Neem dan contact op met Riny van Bekkum. Onze Honden Wandel Weekend poster zal binnenkort overal te zien zijn. Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates “like” dan de HWW Facebook pagina.
https://www.facebook.com/pages/Honden-Wandel-Weekend/638858886163809

Wil je gezellig mee lopen? Of ken je hondenliefhebbers die van wandelen houden? Bekijk onze website https://www.degezelligehuishond.nl/hww-2015/ en schrijf je in. Er zijn keuzes uit verschillende afstanden.
Voor een indruk van het weekend, bekijk de foto’s van afgelopen jaar op onze website.

Wedstrijdcommissie:
Ons wedstrijd team heeft de eerste wedstrijd alweer achter de rug. Op het terrein van KC De Kempen heeft ons team weer mooie resultaten behaald. Ook zijn wij op zoek naar mensen met wedstrijdambitie. Lijkt het je leuk om met je hond gehoorzaamheidswedstrijden te lopen dan kun je informatie aanvragen en/of aanmelden bij Mirella van Bekkum. De foto’s van de afgelopen wedstrijd worden binnenkort op onze website geplaatst.

Met vriendelijke groet,
Het team van De Gezellige Huishond
www.degezelligehuishond.nl

×