Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni
Activiteiten:
Zaterdag 18 juli hebben we de afsluiting voor de zomerstop deze dag gaan we bij temperaturen boven de 20 graden heerlijk met zijn allen naar het hondenzwemstrand in Wijk bij Duurstede. Als de temperatuur lager is organiseren we een gezellige spelletjesdag op ons eigen terrein. Voor deze dag is iedereen welkom en heb je vrienden met een hond dan mogen die gezellig meedoen. De lessen in deze week komen te vervallen (13-18 juli). Nadere info volgt. Wil je je alvast opgeven voor deze dag meld je dan aan op mirella@degezelligehuishond.nl. vermeld even duidelijk met hoeveel personen en honden je mee gaat en ook even je telefoonnummer.

Vakantiesluiting:
Wij zijn gesloten van maandag 20 juli tot en met zaterdag 15 augustus 2015. Wij starten onze lessen weer vanaf maandag 17 augustus 2015.

Kofferbak verkoop:
Elke 3e maandag van de maand zijn de dierenspeciaalzaken aanwezig op ons trainingsveld voor de kofferbak verkoop van voer. Deze keer valt dat in onze vakantie. Om toch iedereen te kunnen voorzien van voer in de vakantie periode hebben we de dierenspeciaalzaken bereid gevonden om in deze periode het voer tegen de speciale prijzen te verkopen. Dit kunt u dan halen bij Diervoeders W. vd Heuvel aan het Zoutkeetstraatje 7 in Tiel.
Iedereen kan hier dan gemakkelijk hun voer ophalen en de auto voor de winkel zetten.

Honden Wandel Weekend:
Dit jaar was het Honden Wandel Weekend op 12, 13 en 14 juni zijn. Wij kijken terug op een zeer geslaagd weekend met heerlijk weer, leuke wandelingen en we gezelligheid en plezier. De workshops op zaterdagmiddag waren ook zeer geslaagd waar de hondjes kennis konden maken met diverse onderdelen in de hondensport. De foto’s van dit evenement zullen deze week op onze site komen. Wil je op de hoogte blijven van dit jaarlijks terugkomend evenement “like” dan de HWW Facebook pagina.
https://www.facebook.com/pages/Honden-Wandel-Weekend/638858886163809

Graag willen wij alle sponsoren bedanken voor hun bijdrage om er samen een mooi evenement van te maken.
Zet de datum van volgend jaar vast in je agenda, het Honden Wandel Weekend 2016 zal dan zijn van 10-12 juni 2016.

Wedstrijdcommissie:
Ons wedstrijd team heeft de tweede wedstrijd alweer achter de rug. Op het terrein van HCOW Oud Woensel heeft ons team weer mooie resultaten behaald. Ook zijn wij op zoek naar mensen met wedstrijdambitie. Lijkt het je leuk om met je hond gehoorzaamheidswedstrijden te lopen dan kun je informatie aanvragen en/of aanmelden bij Mirella van Bekkum. De foto’s van de afgelopen wedstrijden staan op onze website.

Met vriendelijke groet,
Het team van De Gezellige Huishond
www.degezelligehuishond.nl

×