Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief Januari

Het team van de Gezellige Huishond wenst iedereen en alle dieren een gezond en gelukkig 2016!

Activiteiten:
Dit jaar hebben we weer verschillende activiteiten op de planning staan waaronder wandelingen, zwemmen en een spelletjesdag. De eerste activiteit staat gepland op zondag 10 april, zet deze datum al in je agenda. Nadere info hierover volgt nog.

Kofferbak verkoop:
Elke 3e maandag van de maand waren de dierenspeciaalzaken aanwezig voor de kofferbakverkoop van Prins voer.
De meeste cursisten vinden het makkelijker om het voer in de winkel te halen, omdat men daar toch moest zijn voor de andere dierenbenodigdheden. Dit hebben wij met de dierenspeciaalzaken Diervoeders W.vd Heuvel, Pets Place en Dierenspeciaalzaak Discus De Oude Haven besproken en samen besloten om de kofferbakprijzen voor onze cursisten in de winkel te handhaven op vertoon van de DGH kortingspas.
Vanaf februari komt er een nieuwe pas uit, tot die tijd kunt u nog gebruik maken van de oude pas.

PR:
Eind januari begin februari komt er een boekje uit over wat de dierenambulance en de dierenbescherming. Deze organisaties dragen wij altijd een warm hart toe, daarom zal er in deze editie een advertentie van ons komen te staan.

Honden Wandel Weekend:
De voorbereiding voor het Honden Wandel Weekend zijn weer van start gegaan. Dit jaar zal het Honden Wandel Weekend op 10, 11 en 12 juni zijn. Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates wordt dan vrienden met ons op facebook:
https://www.facebook.com/Hondenwandelweekend

Wedstrijdcommissie:
Ook voor 2016 gaan we weer trainen met onze wedstrijdgroep en zijn wij op zoek naar mensen met wedstrijdambitie. Lijkt het u leuk om met uw hond gehoorzaamheidswedstrijden te lopen dan kunt u informatie aanvragen en/of aanmelden bij Mirella van Bekkum: mirella@degezelligehuishond.nl

Algemene mededeling:
Door het tentfeest op oudjaarsnacht heeft ons lage tranings veld een hoop schade opgelopen, daarom zullen wij de komende tijd op het hoge veld trainen. Wij gaan proberen om het lage tranings veld zo snel mogelijk weer zo te krijgen dat we daar ook weer kunnen trainen. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Het team van De Gezellige Huishond
www.degezelligehuishond.nl

×