Nieuwsbrief HWW

Honden Wandel Weekend:
Iedereen die één of meerdere honden heeft kan aan dit evenement deelnemen, samen met familie, vrienden, buren en kennissen. Er kan gekozen worden uit 3 afstanden; ongeveer 2,5 km, 5 km of 10 km.
Het evenement vindt plaats op vrijdagavond 20, zaterdag- en zondagmiddag 21 en 22 juni 2014.
Natuurlijk is er ook een gezellige BBQ (optioneel) op zaterdagavond vanaf 19.00 uur, die zal overgaan in een gezellige feestavond met muziek.

Activiteiten:
Op vrijdagavond zal ons evenement om 19.00 uur geopend worden door Flipje uit de Betuwe, en zullen de lopers ervaren hoe mooi Avezaath in de avond is.

Op zaterdag vertrekken de lopers om 14.00 uur en zullen ze verrast worden door de mooie natuur rondom Wadenoijen en Tiel. Bij terugkomst op het terrein zullen diverse demo’s gegeven worden (te denken aan Dogfrisbee, Doggy Dance, Behendigheid en misschien nog wel meer), ook zal er een fotograaf aanwezig zijn waarbij u een mooie foto van uw hond kunt laten maken. Onze hoofdsponsor Prins Petfoods zal een leuk standje hebben waar de hondjes allerlei stukjes worst mogen proeven, deze stand zal naast een stand van een Dierenspeciaalzaak staan met zeer aantrekkelijke HWW acties.
Onze dierenarts zal deze middag ook niet ontbreken waar u terecht kunt voor een check up van uw trouwe viervoeter.

Op diverse scholen zijn kleurplaten uitgedeeld waarmee de kinderen op zaterdagmiddag tussen 15.00-16.30 mee deel kunnen nemen aan een leuke wedstrijd, deze kleurplaat is ook te downloaden via onze site www.degezelligehuishond.nl/kleurplaat. De kleurplaten kunnen mooi ingekleurd ingeleverd worden bij Flipje die middag en Flipje zal daar de mooiste uit gaan kiezen. De winnaar van deze wedstrijd mag een lekkere prijs in ontvangst nemen.
Zaterdagavond zal er vanaf 19.00 een heerlijke bbq beginnen voor de mensen wie zich hiervoor opgegeven hebben. En vanaf ca. 21.00 uur zal de feestavond van start gaan welke voor iedereen gratis toegankelijk is.

Op zondag vertrekken de lopers voor de laatste route richting Wadenoijen / Buren. Ook hier zal men ervaren hoe gezellig het is om met een groepje honden door de omgeving te wandelen.

Iedereen zal dit weekend voorzien worden van heerlijk Betuws fruit en een tas met allerlei leuke dingen.
Ook zal er elke dag een Dierenspeciaalzaak aanwezig zijn waar u terecht kunt met al uw vragen betreffende dierbenodigdheden

Sponsoren:
Op onze site staan al diverse sponsoren vermeld, wie ons evenement een warm hart toedragen.

Voor de laatste updates verwijs ik u naar onze facebook pagina, voor meer informatie kijk dan op onze website www.degezelligehuishond.nl/hww-2014

Inschrijven:
Schriftelijk via het papieren inschrijfformulier t.a.v. De Gezellige Huishond – De Hennepe 484 – 4003 BM Tiel o.v.v. HWW 2014 of via de website: www.degezelligehuishond.nl/hww-2014 Bankrekening: NL19 INGB 0008 7448 10

Inlichtingen: info@degezelligehuishond.nl of www.degezelligehuishond.nl.

Is een 3-daags evenement te zwaar voor u of uw hond, of ontbreekt u de tijd, dan bestaat ook de mogelijkheid om één dag of twee dagen mee te lopen.

Inschrijfgeld: € 5,00 pp, kinderen tot 12 jaar gratis onder begeleiding van een volwassene Kosten barbecue: € 10,00 per deelnemer, kinderen tot 12 jaar € 7,50 Feestavond: gratis toegang

Met vriendelijke groet,
De HWW Organisatie
(Riny van Bekkum, Jacqueline Visser, Jaco van Utrecht, Frank de Kleijn en Mathijs Bok)

×