Nieuwsbrief Februari

Nieuwsbrief februari

Activiteiten:
De eerste wandeling is alweer geweest, onze nieuwjaarswandeling. Het was een mooie wandeling met een gezellige groep mensen met hun hond(en). Voor de foto’s van deze wandeling verwijs ik u naar onze website www.degezelligehuishond.nl

Honden Wandel Weekend:
De Gezellige Huishond gaat dit jaar een landelijk evenement organiseren voor baasjes met hun hond(en). De naam van dit evenement is het “Honden Wandel Weekend” (HWW). Iedereen die één of meerdere honden heeft kan aan dit evenement deelnemen, samen met familie, vrienden, buren en kennissen. Er kan gekozen worden uit 3 afstanden; ongeveer 2,5 km, 5 km of 10 km.
Het evenement vind plaats op vrijdagavond 20, zaterdag- en zondagmiddag 21 en 22 juni.
Natuurlijk is er ook een gezellige BBQ (optioneel) op zaterdagavond vanaf 19.00 uur, die zal overgaan in een gezellige feestavond met muziek.
Voor de laatste updates verwijs ik u naar onze facebook pagina, voor meer info kijk dan op onze website www.degezelligehuishond.nl/hww-2014

Sponsoren:
Wij hebben een gesprek gehad met drie dierenspeciaalzaken uit Tiel Dierenspeciaalzaak De Oude Haven,Diervoeders W. vd Heuvel en Pet’s Place Tiel. Daar hebben we leuke afspraken mee kunnen maken. Ze gaan party’s verzorgen voor onze cursisten waarvan de eerste 5 maart zal zijn op onze locatie in café restaurant de Tol van 19.00 – 20.30 uur (zonder hond).

Ook komt er vanaf 1 maart een pasje voor al onze cursisten waarmee men 10% korting krijg op PRINS voeding en 5% korting op één product naar keuze elke keer als u deze dierenspeciaalzaken bezoekt.

Instructie:
Ons instructieteam bestaat op dit moment uit 4 instructeurs (Riny van Bekkum, Frank de Kleijn, Mirella van Bekkum, Sebastiaan Winkler en 2 stagaires Brenda Huisinga en Desiré de Klein. In verband met de positieve groei van onze hondenschool zijn we erin geslaagd om ons instructieteam uit te breiden met een ervaren instructrice, welke les zal gaan geven bij diverse cursussen. Wij wensen Nancy van Vessem heel veel plezier en succes bij DGH.

Met vriendelijke groet,
Riny van Bekkum
www.degezelligehuishond.nl

×