Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december

Lessen:
Maandagavond 5 december zijn er geen lessen in verband met pakjesavond. Vanaf dinsdag 20 december 2016 tot en met 6 januari 2017 zijn wij gesloten. Op zaterdag 7 januari starten onze lessen weer.

Instructienieuws:
Vanaf 1 november 2016 heeft Eva Frerichs zich toegevoegd aan ons instructieteam. Zij zal zich in de volgende nieuwsbrief aan u voorstellen.

Kofferbak verkoop:
Elke 3e maandag van de maand waren de dierenspeciaalzaken aanwezig voor de kofferbakverkoop van Prins voer. De meeste cursisten vinden het makkelijker om het voer in de winkel te halen, omdat men daar toch moest zijn voor de andere dierenbenodigdheden. Dit hebben wij met de dierenspeciaalzaken Diervoeders W.vd Heuvel, Pets Place en Discus De Oude Haven besproken en samen besloten om de kofferbakprijzen voor onze cursisten in de winkel te handhaven op vertoon van de DGH kortingspas. Behalve Prins dierenvoeding zijn er ook andere producten in het kofferbak assortiment opgenomen tegen speciale actieprijzen. Deze producten liggen bij Diervoeders W. vd Heuvel en Pets Place op voorraad in de winkels. Heeft u nog geen kortingspas dan kunt u deze bij uw instructeur ophalen.

PR:
Voor iedereen is er thee en koffie in de tent aanwezig. Dit mag u zelf pakken voor of na de les. Er staat ook een vuilnisbak welke gebruikt kan worden voor het afval van theezakjes etc.
Voor hondenpoepzakjes staan er twee vuilnisbakken buiten de tent.

Wedstrijdcommissie:
Zondag 6 november heeft ons wedstrijdteam de laatste gehoorzaamheid wedstrijd gelopen van dit seizoen. Hierbij zijn weer mooie resultaten behaald! Op onze facebookpagina staan nog een paar leuke foto’s van ons team. Heeft u ook wedstrijdambitie en lijkt het u leuk om met uw hond gehoorzaamheidswedstrijden te lopen dan kunt u informatie aanvragen en/of aanmelden bij Mirella van Bekkum: mirella@degezelligehuishond.nl

Activiteiten:
Zondag 18 december willen we een gezellige snertwandeling gaan maken bij de Loonse en Drunense duinen. Na deze wandeling zal er voor iedereen heerlijke snert met broodjes en warme chocomel zijn. De flyer vind u in de bijlage. Weet u leuke locaties om met je hond te wandelen dan horen wij dit graag. Deze kunt u doorgeven aan mirella@degezelligehuishond.nl . Wandelingen welke wij organiseren zijn voor iedereen, dus kom gezellig meewandelen met je vrienden en familie.

Algemene mededeling:
Vanaf september 2016 hebben wij de erkenning gekregen als erkend leerbedrijf voor beroepsonderwijs. Met deze erkenning kunnen we MBO 4 leerlingen op weg helpen naar een baan.
https://www.degezelligehuishond.nl/wp-content/uploads/2016/09/sbb-certificaat-erkend-leerbedrijf.pdf

Met vriendelijke groet,
Het team van De Gezellige Huishond
www.degezelligehuishond.nl

×