Nieuwsbrief December

Nieuwsbrief december

 

Activiteiten:

Zaterdag 20 december hebben we weer een gezellige afsluiting van 2014 op de agenda staan. Dit zal zijn op ons trainingsveld aan het Moleneind 11 om 10.00 uur. Iedereen kan meedoen aan deze feestelijke afsluiting van jong tot oud, ook vrienden zijn van harte welkom met hun hond. De feestelijke afsluiting zal na de activiteit afgesloten worden met een lekker bakkie snert. Wij hopen jullie te mogen verwelkomen bij deze leuke afsluiting van 2014.

 

Sponsoren:

Vanaf 1 maart 2014 hebben we in samenwerking met de dierenspeciaalzaken Diervoeders W.vd Heuvel, Pets Place en Dierenspeciaalzaak Discus De Oude Haven een pasje voor al onze cursisten. Hiermee krijgt men 10% korting op PRINS voeding en 5% korting op één product naar keuze elke keer als u deze dierenspeciaalzaken bezoekt. Heeft u deze pas nog niet dan kunt u deze bij Riny van Bekkum afhalen. In overleg met deze dierenspeciaalzaken hebben we afgesproken dat ze elke 3e maandag van de maand tussen 19.00-20.30 uur op onze trainingslocatie aanwezig zijn. Iedereen kan hier dan gemakkelijk hun voer ophalen, en hoef je niet meer apart naar de winkel om met deze zakken voer te sjouwen. De eerste paar keren was een groot succes en daarom zal de volgende kofferbak verkoop zijn op maandagavond 15 december 2014. (éénmalig de 2e maandag van de maand in verband met de vakantie sluiting)

 

PR:

 

Aanrader tijdens de jaarwisseling!
Honden en katten die last hebben van onrust en stress kunnen wel iets extra’s gebruiken. De Resist-voedingen van Prins bevatten een mix van natuurlijke kruiden die rust geven, het immuunsysteem ondersteunen en de weerstand verhogen. Voor een optimaal resultaat is het verstandig om al enkele weken voor een stressvolle periode met het geven van de Resist-voeding te beginnen.

 

 

Wedstrijdcommissie:

Zondag 16 november heeft onze wedstrijdploeg voor de vierde keer een 4 steden gehoorzaamheidswedstrijd gelopen bij KC De Kempen. Dit was de laatste wedstrijd voor 2014. Er zijn daar weer mooie prijzen behaald. We kijken daarom ook terug op een leuk en gezellig wedstrijd seizoen 2014, en willen iedereen feliciteren met alle mooie behaalde prestaties.

GetAttachment

 

Ons wedstrijd team.

 

 

Vakantiesluiting:

 

De Gezellige Huishond is gesloten van maandag 22 december 2014 tot en met zaterdag 3 januari 2015.

De eerste lessen zijn weer op maandagavond 5 januari 2015

 

Het team van de Gezellige Huishond wenst iedereen samen met familie, vrienden en alle dieren hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2015

 

Met vriendelijke groet,

Het team van De Gezellige Huishond

www.degezelligehuishond.nl

×