Nieuwsbrief April

Activiteiten:

Zondag 4 mei hebben we voor iedereen een gratis kennismaking middag behendigheid. Lijkt het u leuk om eens te kijken of behendigheid iets voor u en uw hond is kom gerust kijken. De middag start om 13.00 uur. Er wordt uitgelegd wat we allemaal gaan doen en alle hondjes mogen kennis maken met de toestellen die ervoor gebruikt worden. Dus heeft u vrienden die het misschien ook wel leuk vinden, neem ze gerust mee of geef ze deze nieuwsbrief. Wij hopen jullie te mogen ontvangen op 4 mei om 13.00 uur.

Honden Wandel Weekend:

De vergunning is binnen dus we hebben officieel goedkeuring om de routes te lopen welke we hebben gemaakt. We hebben inmiddels al enkele sponsoren bereid gevonden om dit mooie evenement te steunen. Kent u mensen die dit evenement ook een warm hart toe willen dragen dan kunnen zij zich melden bij Riny van Bekkum via info@degezelligehuishond.nl .
We zijn ook druk bezig om op de zaterdagmiddag verschillende leuke activiteiten naast de wandeling te organiseren. We zullen u in elke nieuwsbrief op de hoogte houden van de vorderingen. Iedereen die één of meerdere honden heeft kan aan dit evenement deelnemen, samen met familie, vrienden, buren en kennissen. Er kan gekozen worden uit 3 afstanden; ongeveer 2,5 km, 5 km of 10 km.
Het evenement vindt plaats op vrijdagavond 20, zaterdag- en zondagmiddag 21 en 22 juni 2014.
Natuurlijk is er ook een gezellige BBQ (optioneel) op zaterdagavond vanaf 19.00 uur, die zal overgaan in een gezellige feestavond met muziek.
Voor de laatste updates verwijs ik u naar onze facebook pagina, voor meer informatie kijk dan op onze website www.degezelligehuishond.nl/hww-2014

Sponsoren:

Prins petfoods heeft de instructeurs van De Gezellige Huishond afgelopen donderdag allemaal voorzien van een mooi kleding pakket. Ook zijn er diverse afspraken gemaakt met prins betreffende sponsoring, lezingen en leuke aktiviteiten. De data’s hiervoor volgen nog.
Één lezing staat al vast en dat is de lezing over voedingsleer deze zal zijn op 11 juni om 19.30 uur in het restaurant van ‘De Tol’. U krijgt hier nog een uitnodiging voor, maar zet de datum zo vast in uw agenda.

Wedstrijdcommissie:

Zondag 30 maart heeft ons wedstrijdteam de eerste prijzen weer binnengehaald op de eerste 4 steden wedstrijd. De volgende wedstrijd staat gepland op zondag 15 juni bij HCOW Oud Woensel. Wij wensen hun veel succes en we gaan er weer een leuke en gezellige dag van maken.

De Gezellige Huishond Moleneind 11
4013 NE Kapel-Avezaath Tel.nr. 06-40199886

Cursuspakket:

De Gezellige Huishond gaat hun cursuspakket uitbreiden met een cursus behendigheid. Deze zal starten vanaf 5 mei. Wilt u hier meer informatie over hebben kom dan gezellig naar de informatiemiddag op 4 mei om 13.00 uur, of informeer bij Riny of Mirella van Bekkum.

Lestijden:

Door het starten van nieuwe groepen en cursussen zijn er een paar groepen waar de lestijden van wijzigen. Dit betreft de volgende groepen:
Maandagavond GH1 19.00-20.00 uur verschuift naar de dinsdagavond van 19.00-20.00 uur. Zaterdagmorgen pups van 9.30-10.00 uur verschuift in tijd naar 9.30-10.30 uur. Zaterdagmorgen GH1 van 10.00-11.00 uur verschuift in tijd naar 10.30-11.30 uur. Zaterdagmorgen GH2 van 11.00-12.00 uur verschuift in tijd naar 11.30-12.30 uur

Deze wijzigingen gaan in vanaf maandag 28 april.

Met vriendelijke groet,
Riny van Bekkum www.degezelligehuishond.nl

Instructieteam De Gezellige Huishond 

DGH groep(30)ph

×