Nieuwsbrief april 2017 De Gezellige Huishond

Nieuwsbrief April

Activiteiten:
Dit jaar hebben wij verschillende activiteiten op de planning staan waaronder wandelingen, zwemmen en een spelletjesdag. De eerste activiteit staat gepland op zondag 23 april, we gaan met de club naar een losloopgebied waar de hondjes heerlijk hun energie kwijt kunnen en waar we lekker kunnen wandelen.

Kofferbak verkoop:
Ook voor 2017 gaan wij weer een samenwerking aan met de dierenspeciaalzaken Diervoeders Wim vd Heuvel en Pets Place. Er zullen dit jaar ook extra acties komen buiten de speciale prijzen voor Prins voeding. U kunt denken aan snacks en verschillende accessoires. De actie van de maand april is terug te vinden op onze facebook pagina https://www.facebook.com/DeGezelligeHuishond ,en op vertoon van de nieuwe DGH kortingspas. De nieuwe kortingspassen zijn tijdens de lessen uitgedeeld, heeft u nog geen nieuwe pas dan kunt u deze halen bij uw instructeur.

PR:
Eind januari begin februari is er een boekje uitgekomen over de dierenambulance en de dierenbescherming. Deze organisaties dragen wij altijd een warm hart toe, daarom vindt u in deze editie een advertentie van De Gezellige Huishond.

Honden Wandel Weekend:
De voorbereidingen voor het Honden Wandel Weekend zijn in volle gang. Dit jaar zal het Honden Wandel Weekend op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni zijn. De inschrijvingen zijn gestart en we kunnen u mededelen dat de eerste aanmeldingen al binnen zijn. Dit jaar zal het evenement uitgebreid worden met op zondag een Flipjes honden verwendag. In de volgende nieuwsbrief zullen we u hier meer over vertellen. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste updates wordt dan vrienden met ons op Facebook: https://www.facebook.com/Hondenwandelweekend

Wedstrijdcommissie:
Ook dit jaar zijn we aan het trainen met onze wedstrijdgroep voor een onderlinge competitie met nog 3 andere verenigingen en zijn we op zoek naar mensen met wedstrijdambitie. Lijkt het u leuk om met uw hond gehoorzaamheidswedstrijden te lopen dan kunt u informatie opvragen en/of aanmelden bij Mirella van Bekkum: mirella@degezelligehuishond.nl
De eerste wedstrijd is inmiddels achter de rug en daar heeft onze groep 7 bekers binnen gehaald. Een mooi begin van het wedstrijdseizoen. Iedereen van harte gefeliciteerd met de behaalde prestaties.

Instructie nieuws:
Onze instructrice Betsie is pas geholpen aan haar huid en zal daarom even niet op het veld te zien zijn. De behandeling is goed verlopen en ze is nu druk bezig met het herstel. Wij wensen haar veel beterschap en hopen haar snel weer terug te zien bij de trainingen.

Algemene mededeling:
We zijn druk bezig om het gehele trainingsveld af te sluiten zodat er geen honden het veld zonder baas kunnen verlaten. We hopen dat deze maand afgerond te hebben.
Als er een keer een les niet door kan gaan, zullen wij altijd telefonisch contact met u opnemen om dit door te geven. Wij hopen ook wanneer u een keer verhinderd bent dat u zich even afmeldt. Dit kan via mail, telefoon of een priv├ębericht via onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/DeGezelligeHuishond

Met vriendelijke groet,
Het team van De Gezellige Huishond
www.degezelligehuishond.nl

×