Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief April

Activiteiten:
Dit jaar hebben wij weer verschillende activiteiten op de planning staan waaronder wandelingen, zwemmen en een spelletjesdag. De eerste activiteit was op zondag 10 april. De foto’s van deze wandeling vindt u op onze facebook site. Zondag 29 mei hebben we een leuke dag gepland staan om iedereen kennis te laten maken met dogfrisbee.

Kofferbak verkoop:
Elke 3e maandag van de maand waren de dierenspeciaalzaken aanwezig voor de kofferbakverkoop van Prins voer.
De meeste cursisten vinden het makkelijker om het voer in de winkel te halen, omdat men daar toch moest zijn voor de andere dierenbenodigdheden. Dit hebben wij met de dierenspeciaalzaken Diervoeders W.vd Heuvel, Pets Place en Dierenspeciaalzaak Discus De Oude Haven besproken en samen besloten om de kofferbakprijzen voor onze cursisten in de winkel te handhaven op vertoon van de DGH kortingspas. Behalve Prins dierenvoeding zijn er ook andere producten in het kofferbak assortiment opgenomen tegen speciale actieprijzen. Deze producten liggen bij Diervoeders W. vd Heuvel op voorraad in de winkels.
De nieuwe kortingspas is tijdens de lessen uitgedeeld, als u deze nog niet heeft ontvangen kunt u deze bij uw instructeur ophalen.

PR:
Voor iedereen is er thee en koffie in de tent aanwezig zijn. Dit mag u zelf pakken voor of na de les. Er staat ook een vuilnisbak welke gebruikt kan worden voor het afval van theezakjes etc.
Voor hondenpoepzakjes staan er twee vuilnisbakken buiten de tent.

Honden Wandel Weekend:
De voorbereiding voor het Honden Wandel Weekend zijn weer van start gegaan. Dit jaar zal het Honden Wandel Weekend op 10, 11 en 12 juni zijn. Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates wordt dan vrienden met ons op facebook:
https://www.facebook.com/Hondenwandelweekend

Wedstrijdcommissie:
Ook voor 2016 zijn we weer aan het trainen met onze wedstrijdgroep. Inmiddels zijn er ook verschillende nieuwe lopers bij gekomen wij wensen hun dan ook een zeer leuk en leerzame wedstrijd seizoen. Heeft u ook wedstrijdambitie en lijkt het u leuk om met uw hond gehoorzaamheidswedstrijden te lopen dan kunt u informatie aanvragen en/of aanmelden bij Mirella van Bekkum: mirella@degezelligehuishond.nl
De eerste wedstrijd is afgelopen zondag geweest bij HCOW Oud Woensel, hier zijn weer mooie resultaten behaald.

Instructie nieuws:
Om ons instructie team op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op trainingsgebied, worden er regelmatig cursussen en workshops gevolgd. Donderdag 31 maart hebben we ook weer een interessante workshop gehad welke werd gegeven door gedragsdeskundige Arvid van Putten. Hier hebben we weer een hoop geleerd en zullen dit ook zeker in de lessen toe te gaan passen.

Wij feliciteren Desiré de Kleijn met het behalen van haar diploma bij het edupet opleidingscentrum.

Algemene mededeling:
Zondag 29 mei wordt er op ons terrein een workshop dogfrisbee gegeven. Deze workshop wordt gegeven door Dazzling Disc Dogs. Zij geven door heel Nederland workshops en demo’s. Wij zijn dan ook erg blij dat ze dit ook bij ons willen komen doen. Opgeven kan tot 22 mei 2016.

Met vriendelijke groet,
Het team van De Gezellige Huishond
www.degezelligehuishond.nl

×