Covid-19…..

Corona… wat een periode ervaren wij nu met Nederland.

In maart kregen wij de eerste berichten dat wij moesten minderen met lesgeven en onze geplande opening mocht niet doorgaan.

We mochten wel trainen in nog kleinere groepjes. Wij waren erg positief ingesteld, hup, nieuwe groepsindelingen gemaakt, en wat was het fijn dat onze cursisten zo mee werkte! Iedereen was flexibel en wilde maar al te graag mee denken.

Inruil van fysiek les hebben we ook digitaal lesgegeven! Ook daarin wat deden jullie als cursisten enthousiast mee! Zie het filmpje -)

Alles was rond. Van nieuwe groepsindelingen tot protocollen. Het zag er zo strak uit. Tot er nieuwe inzichten in april bekend gemaakt werden, toen moesten we echt DICHT.. Voor ons begrijpelijk, maar ook weer ergens niet. We staan al op afstand.. we trainen buiten.., maar achteraf was dit wel de beste keuze. Het virus verspreidde zich zo snel, en dan staat ook bij ons veiligheid boven aan! 

Voor iedereen was het een spannende tijd. Ook voor ons. We wilden de cursisten niets te kort doen, maar ook niet in het nauw zetten. Daarom besloten wij om in mei niet te incasseren en voor april bieden wij voor onze huidige cursisten gratis les in augustus aan.
Wij geloven ook sterk in: 

Geef wat je ontvangt, ontvang wat je krijgt en waardeer wat je hebt!

En dat zagen we! Cursisten die ons een bijdrage wilde geven.. super lief! Daar zijn wij jullie heel erg dankbaar voor. 

En nu.. langzaam mogen wij weer opstarten. Vanaf 4 juni zullen wij weer beginnen met onze lessen. Spannend maar we kijken er zoo naar uit. Op de maandag avond starten we met een nieuwe puppygroep, deze is echter al helemaal vol! Maar wees niet getreurd, aanmelden kan altijd! 

Helaas zullen de activiteiten die gepland stonden dit jaar niet doorgaan. In plaats van de geplande activiteiten zullen er kleinere activiteiten komen wat met de 1.5 meter regel past. 

Voor de mensen die er vorig jaar niet bij waren: er staat een theorieavond op zich te wachten met nieuwe inzichten en informatie over de hond. Erg interessant. Later komt daar meer informatie over. 

In de corona-tijd hebben we dus genoeg kunnen brainstormen en ook zijn er kleine veranderingen op het veld te zien 🙂

Together we’re strong!

×